Návrh KAP I.

09. 09. 2016

Návrh Krajského akčního plánu byl vytvořen ve spolupráci s odbornými pracovníky v rámci minitýmů zaměřených na jednotlivé oblasti intervence a konzultován s členy PS Vzdělávání při RSK Olomouckého kraje.

Návrh Krajského akčního plánu má celkem tři části:

  1. Analytická část

    V této části realizační tým zhodnotil současný stav v území ve vazbě na oblast vzdělávání, mimořádnou pozornost věnoval hodnocení v oblastech povinných témat dle Postupů KAP. Výsledkem je dokument Analýza potřeb v území, který najdete zde.

  2. Stanovení priorit

    Realizační tým přehledně popsal priority v jednotlivých dotčených oblastech tak, jak byly

    nastaveny v Analýze potřeb v území a vyplynuly z analýzy strategických dokumentů kraje, příp. ČR.

  3. Návrh řešení

    Priority, které by měly být v KAP řešeny v daném období akčního plánování, realizační tým dále rozpracoval. Pro každou z priorit stanovil obecné cíle, každý z těchto cílů rozpracoval do

    konkrétních dílčích cílů (opatření), které mají podobu konkrétních činností (aktivit). Jejich realizace by měla být primárně zajištěna prostřednictvím projektů zjednodušeného vykazování (šablony) a projektů individuálních zaměřených na tematická partnerství a sítě.

V současné době je Návrh KAP I. připraven k předložení na PS Vzdělávání na jednání dne 22. 9. 2016 a jejím prostřednictvím pak bude předložen ke schválení Regionální stálé konferenci dne 30. 9. 2016.


Poslední změna 17. 01. 2017 15:52:54