Možnost získat ochrannou známku JESENÍKY originální produkt® je právě nyní

26. 08. 2016

Příležitost pro místní výrobce, poskytovatele ubytovacích a stravovacích služeb a provozovatele zážitkové turistiky získat regionální značku v Jeseníkách se nabízí dvakrát ročně. Právě nyní startuje druhá výzva pro přijímání žádostí v roce 2016. Koordinátor Místní akční skupina (MAS) Horní Pomoraví bude přijímat vyplněné formuláře od zájemců do 26. září. 

„V průběhu výzvy je prostor na to, aby koordinátorky značení objely žadatele, posoudily, zda naplňují kritéria, pomohly s vyplněním žádosti a případně i daný výrobek, službu či zážitek otestovaly,“ objasnila ředitelka MAS Horní Pomoraví Anna Bartošová.

Značka v současnosti pokrývá území 162 obcí.

„Letos se opět rozšířilo území, a to o obce u Moravského Berouna, kde bylo dosud bílé místo v systému regionálního značení,“ uvedla koordinátorka Hana Olejníková.

Veškeré informace, jak získat ochrannou známku s fialovým zvonkem jesenickým, naleznou zájemci na webových stránkách koordinátora www.hornipomoravi.eu, podmínky získání certifikátu a formulář žádosti jsou k dispozici na www.regionalni-znakcky.cz/jeseniky. Současně stávající držitelé certifikátu, kterým končí jeho platnost, mohou žádat o obnovené udělení značky.

Systém značení funguje pod Asociací regionálních značek, která aktuálně sdružuje 27 regionů v České republice s vlastní značkou.

Možnost získat ochrannou známku JESENÍKY originální produkt® je právě nyní
Možnost získat ochrannou známku JESENÍKY originální produkt® je právě nyní


Poslední změna 26. 08. 2016 09:03:17