Moravské divadelní léto

01. 08. 2017

Po loňské pauze se festival Olomoucké divadelní prázdniny vrací s novým názvem a v atraktivní podobě. Hlavním tahákem Moravského divadelního léta bude první uvedení populární činoherní inscenace Robin Hood pod širým nebem. A to hned na třech místech! Návštěvníci se mohou těšit také na tragikomedii Woodyho Allena Central Park West a vystoupení hostujícího souboru La Komika z Bratislavy. Sedmý ročník festivalu potrvá od 25. srpna do 2. září.

PROGRAM FESTIVALU:

25. 8. ROBIN HOOD (Moravské divadlo Olomouc) – Fort Křelov

26. 8. CENTRAL PARK WEST (Moravské divadlo Olomouc) – areál Korunní pevnůstky

27. 8. NAVŽDY, ALEBO NIKDY (La Komika Bratislava) - areál Korunní pevnůstky

28. 8. ROBIN HOOD (Moravské divadlo Olomouc) – areál Korunní pevnůstky

2. 9. ROBIN HOOD (Moravské divadlo Olomouc) – areál zámku Čechy pod Kosířem

Amfiteátr v areálu Korunní pevnůstky pojme až 600 návštěvníků, v Křelově je více než 400 míst k sezení a v zámeckém parku v Čechách pod Kosířem bude pro diváky přichystáno více než 200 židlí. „K dispozici budou i vstupenky „na stání“, zájemci si mohou přinést deky a usednout či ulehnout na travnaté plochy v okolí hlediště,“ doplnila vedoucí obchodního oddělení Moravského divadla Jitka Jahodová. Vstupenky na jednotlivá představení v cenovém rozpětí 150 až 290 korun bude možné od 15. do 30. června zakoupit v pokladně Moravského divadla, od 1. července pak v informačním centru v podloubí olomoucké radnice, případně on-line na webu Moravského divadla.

Záštitu nad akcí převzal primátor statutárního města Olomouce Antonín Staněk a hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Více informací: ZDE nebo na Facebooku

Moravské divadelní léto
Moravské divadelní léto


Poslední změna 28. 08. 2017 07:43:04