Mikroregiony se potkají v Dřevnovicích

11. 09. 2017

V úterý 19. září 2017 se v obci Dřevnovice uskuteční v pořadí už devatenácté pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje. Akce je pořádaná ve spolupráci Olomouckého kraje a Mikroregionu Němčicko v rámci aktivit oddělení regionálního rozvoje. Akce se zúčastní hejtman Olomouckého kraje pan Ladislav Okleštěk a náměstci hejtmana pan Ing. Jan Zahradníček, pan Ing. Milan Klimeš a pan Bc. Pavel Šoltys, DiS.

„Oblast rozvoje venkova a spolupráce s obcemi, mikroregiony a místními akčními skupinami je pro krajskou samosprávu klíčová. Pravidelná pracovní setkání v území jsou důležitou součástí komunikace s partnery v kraji.“ Řekl náměstek hejtmana Bc. Pavel Šoltys, DiS.

Na programu setkání bude také představení aktivit Mikroregionu Němčicko a MAS Hanácký venkov, z.s. V další části jednání se účastníci budou spolu s představiteli krajské samosprávy věnovat aktivitám zaměřeným na obce a rozvoj venkova.

Na přátelském setkání si zástupci venkova a ostatní představitelé regionu také vymění zkušenosti s přípravou a realizací projektů obcí a mikroregionů. Po skončení oficiální části bude pro účastníky zajištěna prohlídka projektů realizovaných v obci Dřevnovice.

Soubor typu pdfPozvánka - 19. setkání mikroregionů Olomouckého kraje(188,7 kB)stáhnout


Poslední změna 11. 09. 2017 08:20:39