Města a obce se mohou přihlásit do soutěže o nejlepší webové stránky

11. 01. 2017

Olomoucký kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč vyhlašuje krajské kolo 19. ročníku soutěže Zlatý erb. Starostky a starostové se do něho mohou hlásit od začátku ledna do 3. února 2017 přímo na stránce www.zlatyerb.cz

Krajské kolo Zlatého erbu bude hodnotit nejlepší webovou stránku města, nejlepší webovou stránku obce a nejlepší elektronickou službu. V celostátním kole pak bude udělena i cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci. V rámci hodnocení těchto kategorií se porota zaměří především na povinně zveřejňované informace, kvalitu úřední desky, rozsah zveřejněných informací, použitelnost webu, navigaci a přehlednost stránky, výtvarné zpracování a podporu zobrazení na mobilních zařízeních.

Slavnostní vyhlášení krajského kola soutěže proběhne 27. března 2017 v kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Vítězové jednotlivých kategorií postoupí do celostátního finále, které se uskuteční 3. dubna 2017 v Hradci Králové. Soutěž má za cíl podpořit modernizaci místních samospráv prostřednictvím rozvoje informačních služeb.

Další podrobnosti o soutěži naleznete zde.

Města a obce se mohou přihlásit do soutěže o nejlepší webové stránky


Poslední změna 18. 01. 2017 13:55:39