Letošní Stavotech představí veřejnosti program Nová zelená úsporám

05. 11. 2013

Ve dnech 7. až 9. listopadu proběhne na olomouckém Výstavišti Flora 46. pokračování stavebního a technického veletrhu STAVOTECH – Moderní dům Olomouc. Nejen pro odborné návštěvníky se zájmem o rozvoj regionu, ale i pro širokou veřejnost připravilo olomoucké hejtmanství rozmanitou nabídku letáků, informačních brožur a publikací.

Nebude chybět ani prezentace vítězné obce krajského kola soutěže Vesnice roku - Hradčany na Přerovsku. Zejména pro podnikatele je určena informace o právě probíhajících nominacích do soutěže Podnikatel roku 2013, či o přípravách druhé etapy projektu Inovační vouchery. Ve specializované sekci nazvané REGIONINVEST představí své investiční projekty spolu s Olomouckým krajem také města Olomouc, Prostějov, Přerov a Litovel. Společný stánek najdete v hale G.

Stavotech nabídne semináře, prezentace a konference pro odborníky i širokou veřejnost. Návštěvníci se ve specializované části veletrhu nazvané EKOENERGA dozvědí nejen o úsporách energie a využití obnovitelných zdrojů energie, ale také o podmínkách dotačního programu Nová zelená úsporám. Tradiční součástí veletrhu je doprovodná výstava Moravská dřevostavba a Olomoucké dny architektury a stavebnictví.

Zájemcům o veletrh nabízí Olomoucký kraj vstupenky zdarma, které jsou k dispozici ke stažení pod touto zprávou. Za platné jsou považovány i pozvánky vytištěné černobíle.

Soubor typu .pdfStavotech - volná vstupenka a doprovodný program(441,4 kB)stáhnout


Poslední změna 05. 11. 2013 11:04:26