Krajští radní navštívili Hranicko

04. 02. 2016

První kroky zástupců Olomouckého kraje vedly mezi studenty Střední průmyslové školy v Hranicích. Hejtman Jiří Rozbořil i jeho náměstek Zdeňek Švec debatovali s budoucími chemiky o zajímavých tématech. Studenti se ptali třeba na nezaměstnanost, oblast politiky i názory na uprchlickou krizi.

Radní se pak přesunuli do hranického CTParku. Prohlédli si prostory dvou firem, které tu působí a navštívili také společnost SSI SCHÄFFER s. r. o. v Tovární ulici. Právě diskuse s podnikateli patří k pravidelným bodům programu každého výjezdního zasedání Rady Olomouckého kraje.

„Cesty do jednotlivých regionů a debaty se zástupci tamních samospráv, podnikateli, poskytovateli sociálních služeb, zaměstnanci firem a studenty považuji za stěžejní zdroj informací. Jejich starosti, připomínky i dobré zprávy tak máme z první ruky a můžeme s nimi dál pracovat v okamžiku, kdy rozhodujeme o dalším vývoji kraje,“ řekl hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil.

Odpoledne se krajští radní setkali se zástupci neziskových organizací a později také se starosty obcí z Hranicka.

Výjezdní jednání rady Olomouckého kraje probíhají už třetí volební období. Radní se při cestách seznamují s problémy jednotlivých regionů a informují své tamní partnery o důležitých rozhodnutích krajské samosprávy.

Více fotografií naleznete zde.

Krajští radní navštívili Hranicko
Krajští radní navštívili Hranicko
Krajští radní navštívili Hranicko


Poslední změna 05. 02. 2016 11:48:31