Krajský úřad se změnil na koncertní sál a prohlídkovou atrakci

09. 09. 2019

Navzdory pošmournému počasí dorazily na Dny Olomouckého kraje davy lidí. V pátek je před budovou hejtmanství rozparádil rockový koncert a v sobotu hitové skladby skupiny Queen v podání moravské filharmonie. Zájemcům se rovněž zpřístupnily prostory krajského úřadu.

Celý týden jsem nespal a přemýšlel nad tím, kolik lidí přijde a jestli nebude pršet. Návštěvnost mě velmi příjemně překvapila. Lepší motivaci pro pořádání dalších krajských dnů jsem si ani nemohl přát. Moc děkuji všem lidem, kteří dorazili a užili si některý z pořadů,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Dvoudenní oslavy zabraly krajskému úřadu měsíce příprav. Program pořadatelé přizpůsobili fanouškům rockové i vážné hudby, rodinám s dětmi a seniorům. Velký zájem byl o prohlídku krajského úřadu, konkrétně pak míst, kam se lidé běžně nedostanou.

„Zájemci se mohli podívat například do kongresového sálu, ale největší zájem byl o návštěvu desátého patra budovy, kde zasedá rada kraje a o prohlídku pracovny hejtmana, který zde návštěvníky osobně provázel,“ doplnil kancléř Luděk Niče.

Fotogalerii z páteční Rockové párty najdete ZDE. Snímky ze sobotního Dne otevřených dveří jsou ZDE. Jak pobavil slavnostní open air koncert Queen Symhonic uvidíte ZDE.

Krajský úřad se změnil na koncertní sál a prohlídkovou atrakci


Poslední změna 10. 09. 2019 11:48:50