Kraj spustil elektronický katalog poskytovatelů sociálních služeb

18. 06. 2015

Uživatelé sociálních služeb, odborníci, ale i laická veřejnost, mohou nově využívat elektronický katalog sociálních služeb. Ten spustil Olomoucký kraj na adrese https://kissos.kr-olomoucky.cz/katalog.

Katalog nabízí nejen základní informace o sociálních službách a poskytovatelích, ale chce pomoci řešit i konkrétní životní situace. Katalog kromě samotné prezentace poskytovaných služeb obsahuje i mapové podklady, zobrazení sociální sítě a dostupnosti na mapě kraje, informace o pořádaných akcích poskytovatelů sociálních služeb a disponuje i prostorem pro zveřejňování důležitých dokumentů a odkazů. Zájemce může v katalogu vyhledávat podle své životní situace či nejčastěji vyhledávaných slov.

Elektronický katalog vznikl v rámci individuálního projektu „Podpora zajištění dostupnosti a kvality sociálních služeb v Olomouckém kraji", reg. č. CZ.1.04/3.1.00/A9.00017, financovaného z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Ilustrační foto
Ilustrační foto


Poslední změna 18. 06. 2015 08:22:08