Kraj prezentoval investiční projekty na veletrhu RegionInvest

11. 11. 2013

Nebývalému zájmu návštěvníků se těšil nový stánek Olomouckého kraje na veletrhu investičních příležitostí pro města a obce RegionInvest. Tento veletrh se konal ve dnech 7. až 9. listopadu pod hlavičkou podzimní etapy Stavotech – moderní dům Olomouc a byl zaměřen na propagaci investičních příležitosti a rozvoj podnikání ve městech a obcích našeho regionu. Olomoucké hejtmanství zde společně s městy Olomouc, Prostějov, Přerov a Litovel představilo vizualizace realizovaných investičních projektů.

Pro návštěvníky z řad odborné i laické veřejnosti byla na společném stánku připravena nejen pestrá nabídka letáků, informačních brožur a publikací, ale také zajímavé tipy na aktivní využití volného času. Ve speciální sekci se již tradičně prezentovaly obce oceněné v rámci regionálního kola soutěže Vesnice roku 2013.

Z důvodu rekonstrukce pavilonu A se podzimní část veletrhu Stavotech – Moderní dům, jehož součástí byl také veletrh RegionInvest, konala v náhradních prostorách pavilonů G, H a M. I přes tuto skutečnost na olomoucké výstaviště během tří dnů zavítalo více než 5 tisíc návštěvníků.

veletrh-regioninvest2013-projekty-ol3.jpg
veletrh-regioninvest2013-stanek04.jpg


Poslední změna 11. 11. 2013 14:34:33