Kraj opět rozjíždí seniorské cestování

23. 05. 2018

Od poloviny května si senioři mohou objednávat výlety v rámci krajského projektu Seniorské cestování. Letos se na toulky po regionu bude moci vydat na tři tisíce lidí. I tentokrát je krajská „cestovka“ dopraví do oblíbených turistických lokalit i na méně známá místa.

„První zájezd určený výhradně pro seniory nad šedesát let vyjede 19. června a poslední 27. září. Věřím, že společné cestování nabídne lidem nejen skvělé zážitky, ale třeba poznají další nové přátele,“ řekl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Zájemci se podívají například na Bouzov, do Jeseníků nebo si budou moci prohlédnout lázně či výrobu piva v Litovli. Zvolit si mohou i prohlídku jeskyní nebo oblíbenou exkurzi do přečerpávací elektrárny Dlouhé Stráně.

Cestování organizuje agentura Za sluncem a hejtmanství na projekt přispívá tak, aby seniory přišel jeden výlet pouze na dvě stě korun. Zájezdy lze zakoupit na webových stránkách www.seniorske-cestovani.cz nebo v kanceláři cestovní agentury na adrese Ztracená 33, Olomouc. 

Kraj opět rozjíždí seniorské cestování
Kraj opět rozjíždí seniorské cestování          Archivní foto


Poslední změna 23. 05. 2018 14:57:16