Konference „Dotační příležitosti pro obce z MPSV“

24. 04. 2018

Dne 23. 5. 2018 se uskuteční v Olomouci pod záštitou náměstka hejtmana Olomouckého kraje pana Bc. Pavla Šoltyse, DiS., konference připravená Řídicím orgánem OP Z a sekretariátem RSK OK. Cílovou skupinou akce jsou představitelé a zástupci ORP a obcí s pověřeným úřadem.

„Spolupráce s detašovaným pracovištěm MPSV v Ostravě probíhá už více než rok. Za tu dobu jsme pro území Olomouckého kraje připravili více než desítku akcí, které pomáhají využít finanční prostředky z národních i evropských fondů. Pro žadatele a příjemce dotací budeme i nadále v rámci aktivit Regionální stálé konference plánovat semináře a partnerská setkání.“ Uvedl náměstek hejtmana Bc. Pavel Šoltys, DiS.

Na konferenci budou představeny mimo jiné soutěžní výzvy z OP Z pro obce i územní samosprávné celky, systémové projekty MPSV, Národní dotační tituly v oblasti podpory rodiny a seniorů. Vystoupí také zástupkyně krajského úřadu s představením projektu Podpora plánování sociálních služeb a sociální práce na území Olomouckého kraje. V závěru budou prezentovány výzvy ITI Olomoucké aglomerace, informace Fondu dalšího vzdělávání a využívání OP Z ve strategiích komunitně vedeného místního rozvoje MAS.     

Na akci je možné přihlásit se dle pokynů v pozvánce a programu.

Soubor typu pdfPozvánka(432,2 kB)stáhnout
Soubor typu pdfProgram(451,8 kB)stáhnout


Poslední změna 24. 04. 2018 11:50:38