Javorník čeká na hejtmana. Dorazí v karavanu

07. 06. 2019

Šanci promluvit si s vedením Olomouckého kraje z očí do očí dostanou už brzy obyvatelé severní části regionu. Starý karavan, který si hejtman Ladislav Okleštěk přestavěl na mobilní kancelář, totiž v úterý 11. a ve středu 12. června zaparkuje v Javorníku.

„Rád bych, aby moji cestu brali obyvatelé Javorníku a vlastně celého Jesenicka jako vzkaz, že hejtmanství nekončí za Olomoucí, ale až u polských hranic. Čím víc jsou lidé od centra kraje vzdálení, tím větší pozornost potřebují,“ uvedl hejtman Okleštěk.

Podobně jako v ostatních městech, kam mobilní kancelář vyrazila, se hejtman setká nejen s občany, ale i se studenty a podnikateli. Už v úterý 11. června večer se hejtman potká v Javorníku s představiteli místních firem.  Ve středu dopoledne zamíří diskutovat do javornické základní školy a po obědě otevře zmiňovanou mobilní kancelář.  

 „S karavanem zaparkuji na náměstí v Javorníku mezi druhou a čtvrtou hodinou odpoledne. Doufám, že si lidé najdou čas a promluvíme si spolu o tom, co je trápí a jak může kraj pomoct jejich regionu,“  dodal hejtman Okleštěk.

Javorník čeká na hejtmana. Dorazí v karavanu
Javorník čeká na hejtmana. Dorazí v karavanu


Poslední změna 10. 06. 2019 09:49:23