Integrované nástroje v Olomouckém kraji – téma dalšího zasedání Regionální stálé konference

25. 02. 2019

V Olomouci se v pondělí 11. března 2019 uskuteční v pořadí patnácté zasedání Regionální stálé konference pro území Olomouckého kraje (RSK OK). Zástupci kraje, měst a obcí, neziskových organizací, podnikatelského sektoru, univerzity, úřadu práce, místní akčních skupin, Agentury pro sociální začleňování a dalších organizací z našeho regionu se sejdou nad problematikou integrovaných nástrojů v našem regionu.

Na zasedání budou prezentovány pokroky v realizaci ITI Olomoucké aglomerace a postup v naplňování strategií komunitně vedeného místního rozvoje. Další body programu se budou týkat schválení Výroční zprávy RSK OK za rok 2018 a Zprávy o plnění RAP OK za rok 2018. Účastníci budou diskutovat o výstupech z 12. zasedání Národní stálé konference, které proběhne 28. 2. 2019 v Praze. Na programu zasedání bude i prezentace zástupce MMR ČR o přípravě Strategie regionálního rozvoje ČR, o Národním investičním plánu a o přípravě ČR na nové programového období EU po roce 2020.      

Patnácté zasedání RSK OK se uskuteční Clarion Congres Hotel Olomouc pod vedením předsedy RSK OK a hejtmana Olomouckého kraje pana Ladislava Oklešťka.


Poslední změna 26. 02. 2019 09:36:34