Informační semináře pro občany

07. 01. 2016

V období od vyhlášení dotačního programu do zahájení příjmu žádostí bude Olomoucký kraj pořádat informační semináře pro žadatele ve vybraných městech Olomouckého kraje, konkrétně pak v Hranicích, Javorníku, Jeseníku, Konici, Lipníku nad Bečvou, Litovli, Mohelnici, Prostějově, Přerově, Šternberku, Šumperku, Uničově a Zábřehu.

Na seminářích Vás pracovníci Krajského úřadu Olomouckého kraje seznámí s dotačním programem, podmínkami programu, bude prezentována žádost a způsob jejího vyplnění a další potřebné informace. Budete mít možnost vznést své dotazy na tyto pracovníky a individuálně konzultovat problematiku kotlíkových dotací. Na každém semináři proběhne prezentace informací k dotačnímu programu ze strany pracovníků KÚOK ve dvou blocích, a to cca ve 12:00 hod. a pak cca v 15:30 hod. Mimo dobu prezentace budou pracovníci KÚOK k dispozici k individuálním konzultacím.

Bližší informace o místech a termínech konání jednotlivých seminářů naleznete v pozvánce, která je zveřejněna na tomto webu v sekci "Informační semináře pro občany"

Neváhejte a přijďte se informovat na naše semináře, budeme se těšit na setkání s Vámi!


Poslední změna 13. 06. 2017 14:45:48