Hledáme podnikatele, kteří mění svět k lepšímu

19. 09. 2019

Už čtrnáctý ročník soutěže EY Podnikatel roku Olomouckého kraje odstartoval v těchto dnech. Vítězem se může stát fyzická osoba, vlastník nebo spoluvlastník obchodní společnosti, který má rozhodující vliv na její řízení a který aktivně působí v jejím vedení. Tato společnost musí existovat minimálně dva roky a mít alespoň osm stálých zaměstnanců.

Každý správný podnikatel musí mít soutěživého ducha, protože jinak by se nemohl měřit s konkurencí. Takže skutečnost, že se do EY Podnikatele roku hlásí stále noví soutěžící, vlastně není vůbec překvapivá. Co mě ale udivuje pořád, je šikovnost a pracovitost lidí, kteří v našem regionu podnikají. Máme být na co hrdí,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv - nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz/nomination/new.

Také v letošním roce bych chtěla vyzvat veřejnost, aby v soutěži EY Podnikatel roku nominovala podnikatele ze svého okolí, kteří jsou inspirací pro ostatní, daří se jim poctivou prací dosahovat úspěchů i za hranicemi Česka a mění svět k lepšímu,“ řekla Magdalena Souček, vedoucí partnerka EY v České republice a ve střední a jihovýchodní Evropě.

Do soutěže EY Podnikatel roku se lze přihlásit na webových stránkách soutěže www.podnikatelroku.cz. Přihlášky do aktuálního ročníku je možné podávat do 21. října 2019.

Porota složená především z vítězů předcházejících ročníků se řídí mezinárodně platnými pravidly.

Soutěž je rovněž příležitostí pro podnikatelské talenty, které soutěží v kategorii EY Začínající podnikatel roku. Další kategorií je EY Technologický podnikatel roku a také EY Společensky prospěšný podnikatel roku.

Jméno držitele titulu EY Podnikatel roku 2019 Olomouckého kraje zveřejní organizátoři v únoru 2020. Výsledky národního finále budou vyhlášeny 3. března 2020.

Hledáme podnikatele, kteří mění svět k lepšímu     Foto: Vítězové soutěže EY Podnikatel roku 2018


Poslední změna 19. 09. 2019 07:37:40