Hledá se nová podnikavá hlava. Parterem soutěže je Inovační centrum Olomouckého kraje

30. 03. 2021

Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci pořádá letos další ročník soutěže Podnikavá hlava. Jejím hlavním partnerem je Inovační centrum Olomouckého kraje. Vítězové se mohou těšit na finanční prémii i nové kontakty z oblasti byznysu.

Vítězům Podnikavé hlavy nabídneme konzultace expertů ze sítě PLATINN, které spojuje touha předávat zkušenosti a podporovat tak rozvoj podnikatelského sektoru,“ řekla ředitelka Inovačního centra Olomouckého kraje Marie Studená.

Soutěžící se mohou hlásit z řad začátečníků i zkušenějších podnikatelů. Do finále postoupí deset nejlepších projektů, které porota zhodnotí na konci května. Do dvanáctého ročníku soutěže se mohou zájemci registrovat do 10. května na adrese www.podnikavahlava.cz.

V našem regionu je spousta šikovných podnikatelů a lidí, kteří mají zajímavé podnikatelské projekty a nápady. Těší mě, že je může Olomoucký kraj prostřednictvím svého inovačního centra podpořit. Hejtmanství navíc letos vyhlásilo dotační programy, které se zaměřují přímo na podporu podnikatelských soutěží, poradenství nebo regionálních produktů,“ dodala Zdeňka Dvořáková Kocourková, radní Olomouckého kraje pro oblast investic a Smart Region.

Podrobné informace o soutěži naleznou zájemci na webu www.podnikavahlava.cz nebo na Facebooku Soutěž Podnikavá hlava.

Hledá se nová podnikavá hlava. Parterem soutěže je Inovační centrum Olomouckého kraje


Poslední změna 30. 03. 2021 13:59:20