Hlavní téma: projekty do IROP

10. 09. 2020

Pracovní skupina Sociální oblast RSK OK ve čtvrtek 10. září 2020 projednala projektové náměty zaměřené na deinstitucionalizaci sociálních služeb v Olomouckém kraji. Podpora na tyto záměry půjde v následujících letech z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) prostřednictvím tzv. „krajských obálek“.

Zástupci krajského úřadu, MAS, odborů sociálních věcí městských úřadů, neziskového sektoru, charity a dalších organizací se také podrobně věnovali možnostem podpory z EU pro nové programové období 2021-2027, a absorpční kapacitě pro Regionální akční plán (RAP) Olomouckého kraje.

Pracovní skupina přijala dvě stanoviska, která se týkají projednání absorpční kapacity RAP. Tyto závěry z jednání budou představeny na zasedání RSK OK dne 17. 9. 2020. Další stanoviska se týkala nového programového období EU, konkrétně přípravy OP Zaměstnanost +, která budou předána na MPSV.

Další informace o RSK OK a jejích pracovních skupinách lze najít na stránkách www.olkraj.cz/partnerstvi a pro případné dotazy je k dispozici e-mailová adresa rsk@olkraj.cz

7. jednání PS Sociální oblast RSK OK
7. jednání PS Sociální oblast RSK OK
7. jednání PS Sociální oblast RSK OK


Poslední změna 10. 09. 2020 15:18:31