Hejtmanství přesídlí do Hranic

10. 05. 2019

Celý jeden den bude vedení Olomouckého kraje úřadovat z Hranic. Ve čtvrtek 16. května totiž do města dorazí hejtmanova mobilní kancelář. Hejtman Ladislav Okleštěk bude s občany diskutovat o aktuálních problémech, potká se také s místními podnikateli a připravuje se rovněž na diskuzi se studenty střední lesnické školy.

S mobilní kanceláří zaparkuji na dvě hodiny přímo v centru města, konkrétně na Masarykově náměstí. Těším se, že stejně jako ve Šternberku, kde jsem byl před měsícem, načerpám od lidí spoustu zajímavých podnětů ke zlepšení života v našem kraji,“ svěřil se Ladislav Okleštěk.

Dopoledne si hejtman společně s krajskými náměstky Petrem Vránou a Jiřím Zemánkem vyčlenili na debatu s podnikateli. Prohlédnou si firmu Elektro – Lumen, kde se setkají jak s vedením společnosti, tak s jejími zaměstnanci. Od jedenácti hodin pak proběhne návštěva střední lesnické školy v Hranicích spojená s besedou se studenty.

V mobilní kanceláři na Masarykově náměstí mě lidé najdou mezi druhou a čtvrtou hodinou odpoledne. Ptát se můžou na cokoli, co je zajímá nebo trápí. Kraj je tady pro občany, takže je mojí prací se jejich podněty zabývat,“ dodal Okleštěk.

Hejtmanství přesídlí do Hranic
Hejtmanství přesídlí do Hranic


Poslední změna 10. 05. 2019 19:04:35