Hejtman předá dary a návdavkem i radost

12. 04. 2018

Veselo bude v sobotu 14. dubna od čtrnácti hodin v dětském dopravním centru v Prostějově. Hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk tam bude společně se zástupci Kiwanis klubu předávat dary postiženým dětem.

„O Vánocích jsme rozdávali dárky v dětských domovech, a protože si dobře pamatuji, jakou udělaly radost, chceme teď potěšit i děti s tělesným postižením. Věřím, že kromě radosti jim darované věci navíc ulehčí život,“ svěřil se hejtman Okleštěk, který v průběhu charitativní akce předá jako osobní dar vozík pro přepravu dětí na kole. Do vlastnictví ho prostřednictvím svojí matky Aleny Koucké získá její syn Kristián. Od zástupců Kiwanis klubu navíc paní Koucká obdrží trekingové jízdní kolo.

„Další dětský vozík za bicykl obdrží speciální mateřská škola z Prostějova, která sídlí v Mozartově ulici,“ doplnil Jaromír Hruban z Kiwanis klubu.

Kromě samotného předávání darů bude součástí sobotního programu řada zábavných soutěží pro děti, do kterých cenami přispěl zmiňovaný klub i Olomoucký kraj.

Hejtman předá dary a návdavkem i radost
Hejtman předá dary a návdavkem i radost
Hejtman předá dary a návdavkem i radost


Poslední změna 17. 04. 2018 08:50:53