Do práce na kole, bruslích i po svých. Zaměstnanci krajského úřadu se zapojí do celostátní výzvy

26. 04. 2019

Letos už podeváté se mohou zaměstnanci firem z celého regionu zúčastnit kampaně Do práce na kole. Jejím cílem je podpora bezmotorové dopravy a zlepšení životního prostředí ve městech. Hejtmanství reprezentuje v soutěži více než padesátka úředníků.

Vedení Olomouckého kraje dlouhodobě vytváří vhodné podmínky pro své zaměstnance, kteří jezdí do práce na kole. Proto jsme se rozhodli podpořit je i v rámci této soutěže například tím, že za ně uhradíme účastnický poplatek,“ uvedl ředitel krajského úřadu Lubomír Baláš.

Maximálně pětičlenné týmy zaměstnanců kraje se soutěže účastní už čtvrtým rokem. „Je úplně jedno, jestli soutěžící jezdí do práce na kole, koloběžce, běhají nebo chodí pěšky. Důležité je, že se do výzvy zapojili a dělají tak něco pro svoje zdraví i životní prostředí,“ řekl David Krmášek, který se stará o průběh kampaně v rámci krajského úřadu.

Samotná soutěž bude probíhat od 1. do 31. května. Účastníci si musí na svém webovém profilu zaznamenávat, kdy se do práce i z ní dostali jinak než autem či hromadnou dopravou. Po skončení projektu kraj nejaktivnější zaměstnance ocení.  

Do práce na kole, bruslích i po svých. Zaměstnanci krajského úřadu se zapojí do celostátní výzvy


Poslední změna 26. 04. 2019 13:41:48