České firmy navážou kontakty na business fóru ve Slovinsku

04. 09. 2014

Setkejte se se zástupci více než 100 firem z 8 zemí při dvoudenním programu business-to-business fóra „SeeMeet Pomurje 2014“, které se uskuteční ve dnech 11. až 12. listopadu ve slovinském regionu Pomurje.

Mezinárodní fórum je specifické 25-ti minutovými schůzkami mezi zástupci jednotlivých firem. Tento typ setkání poskytuje subjektům 10 až 15 předem naplánovaných dvoustranných schůzek. Většina zúčastněných firem působí v jižní, východní a střední Evropě. Již dnes je potvrzena více než stovka firem ze Slovinska, Turecka, Izraele, Makedonie, Srbska, Chorvatska, Maďarska, Itálie, Rakouska a dalších zemí. Přihlášené podnikatelské subjekty se zaměřují na elektroniku a elektrotechniku, strojírenství, výrobu plastů, informačních a komunikačních technologií, ale také například na zemědělství či výrobu nábytku.

Českým firmám, které plánují navazovat kontakty se zahraničními partnery, pomůže účast na fóru otevřít nové exportní příležitosti a prohloubit renomé podniku na zahraničních trzích. Firmy mohou na fóru nalézt strategického partnera pro svůj další rozvoj jihovýchodním směrem.

Více informaci o business fóru SeeMeet Pomurje naleznete na http://www.see-meet.eu/ .


Poslední změna 04. 09. 2014 14:08:20