Burza práce v Prostějově 2023

27. 09. 2023

V úterý dne 26. 9. 2023 se uskutečnila Burza práce a vzdělávání v Prostějově. Akce je pořádána dlouhodobě a pravidelně napříč celou republikou. Představení klíčových regionálních zaměstnavatelů a škol mělo za cíl seznámit přítomné o možnostech jakou školu či pracovní obor mají zvolit, ale i těm, kteří už práci mají a hledají lepší pracovní uplatnění na trhu práce.

Zahájení Burzy práce a vzdělávání se za Olomoucký kraj zúčastnil náměstek hejtmana pro regionální rozvoj, územní plánování a rozvoj venkova Ing. Jan Šafařík, MBA.

Účastníkům byl letos nabídnut bohatý doprovodný program. Návštěvníci akce se mohli těšit na model závodního speciálu – studentské formule, ochutnávku potravinářských výrobků, exponát malého robota nebo model turbodmychadlového leteckého motoru.

Byl k vidění také tahač s návěsem, vojenská technika Armády ČR či eskortní vozidlo Vězeňské služby ČR. Policie ČR představila mimo jiné atraktivní vůz značky Ferrari a prezentaci, včetně nových elektromotorek.

Olomoucký kraj byl na Burze práce a vzdělávání v Prostějově přítomen z pozice vystavovatele společně se školami a zaměstnavateli z oblasti textilního průmyslu. Na stánku se Olomoucký kraj prezentovat formou propagačních materiálů, letáků, prezentací škol a figurín, které dodala škola ART-ECON.

Více informací o akci (včetně seznamu vystavovatelů) na stránkách pořadatele: https://burzapav.cz/

Burza práce v Prostějově
Burza práce v Prostějově
Burza práce v Prostějově
Burza práce v Prostějově


Poslední změna 27. 09. 2023 11:05:51