6. KONFERENCE Život s dvojčaty - dvojnásobná radost

14. 05. 2017

TERMÍN: 30. května 2017 / 9:00 - 15:30

MÍSTO: Kongresový sál Krajského úřadu Olomouckého kraje

V odpoledním bloku tradičně proběhne Meziregionální setkání klubů dvojčat a vícerčat, neziskových organizací, prodejců, rodičů a všech, kteří se zajímají o téma dvojčat. Toto jedinečné setkání nám opět umožní naplánovat další společné aktivity na rok 2017/2018.

Novinkou pro letošní konferenci je dětský koutek, který umožní rodinám s dětmi se pohodlně účastnit programu. Celodenní využití dětského koutku pod dohledem asistentek, pro děti účastníků konference, je za poplatek 50Kč/dítě. Maminka/rodiče mají děti na dosah, ve vedlejší místnosti, kde budou vaše děti pod dohledem asistentek. V případě potřeby vás asistentka přivolá. Pro větší pohodu dětí uvítáme využití dětského koutku se svým vlastním hlídáním (babička, tatínek, teta, ...). Kapacita je omezena. Děti je nutno nahlásit v přihlášce na konferenci do 22.5.2017. PŘIHLÁŠKA

Konfereční poplatek na celodenní konferenci je 100Kč při platbě předem převodem na účet a 130Kč při platbě v hotovosti na místě.
Konferenční poplatek bude využit na pokrytí nákladů spojených s realizací konference. Mj. zahrnuje také dopolední a odpolední občerstvení. Oběd není v ceně. Možnost objednání obědu před zahájením konference, přímo v budově Krajského úřadu, popřípadě v okolí.

I letos se podařilo udržet symbolický účastnický poplatek díky finanční podpoře MPSV ČR, Olomouckého kraje a města Olomouc.
Nízké vstupné je nastaveno s ohledem na finanční náročnost života s dvojčaty. Využijte tuto příležitost i vy a přijeďte za námi!

Přijměte srdečné pozvání od olomouckého Centra pro rodiny s dvojčaty a vícerčaty, které jako každý rok i letos připraví konferenci tak, aby jsme se všichni cítili příjemně!

6. KONFERENCE Život s dvojčaty - dvojnásobná radost


Poslední změna 30. 05. 2017 06:01:30