Zlaté časy fotbalu

Datum06.-13. 12. 2016
Místo konáníatrium Regionáního centra Olomouc
WWWwww.zlatecasyfotbalu.cz
OrganizátorRPSC ideas s.r.o.

Cílem našeho projektu je propagace fotbalu jako sportovního, ale i společenského fenoménu. Za posledních 40 let československý, respektive český fotbal prošel cestou mnoha úspěchů, ale i porážek. V každém případě naše reprezentace ukázala, jakým způsobem lze vést pozitivní vlastenectví, jak být hrdý na Českou republiku.

Zároveň jsme chtěli ukázat, že fotbal není izolovaný jev, ale že je součástí naší společnosti. V jednotlivých panelech se snažíme na pozadí vybraných důležitých událostí ukázat, v jakém kontextu se odehrávala jednotlivá vítězství, ale také prohry. Vše doplňujeme řadou fotbalových zajímavostí, nejen sportovních, ale i kulturních či vědeckých.

Projekt je dílem tří partnerů – Civipolis, o.p.s., RPSC s.r.o. a Vlastivědného muzea v Olomouci. Děkujeme našim partnerům za pomoc při realizaci projektu.

Pro fotbalové nadšence je také přichystána beseda s Karlem Brücknerem, která se uskuteční v úterý 13. prosince od 12:30 v Kongresovém sále Krajského úřadu Olomouckého kraje. Určitě si nenechte ujít výjimečnou příležitost setkat se s touto fotbalovou legendou!

Zlaté časy fotbalu


Poslední změna 07. 12. 2016 10:03:08