Studenti dnes budou hejtovat hejtmana v přímém přenosu

23. 05. 2017

Hejtuj hejtmana je název iniciativy hejtmana Ladislava Oklešťka, která lidem přináší novou možnost komunikace s vedením Olomouckého kraje. Dnes se Ladislav Okleštěk setká se studenty, od kterých bude chtít slyšel i ty méně příjemné dotazy nebo kritické názory.

„Všude se píše: hetman ocenil, poděkoval, navštívil… Případně: kraj rozdal miliony, kraj vybudoval, zajistil novou službu… Ale já chci přinést změnu, a proto se ptám: Co děláme špatně? Na koho zapomínáme? Jak podpořit sport, kulturu nebo cestovní ruch, aby to bylo opravdu účinné? Jsem zvědavý, jaký na to mají názor mladí lidé, kteří dokáží věci pojmenovat přímočaře a bez obalu,“ vysvětlil Ladislav Okleštěk.

Hejtovat je moderní výraz pro kritické názory, který používají teenageři a právě za nimi se Ladislav Okleštěk dnes vydá do Šumperka. V prostorách Střední školy železniční, technické a služeb od 10 hodin odpoví na otázky studentů. Akce je přístupná také pro širokou veřejnost bez rozdílu věku. Hodinová diskuze bude navíc živě přenášena jako live stream na Facebook.

"Kromě bezprostředních dotazů od studentů odpovím na ty nejzajímavější „hejty“, které mně zatím dorazily v rámci iniciativy Hejtuj hejtmana na email prohejtmana@kr-olomoucky.cz. Každý týden mi přijdou desítky názorů, podnětů nebo stížností, takže je z čeho vybírat a diváci se určitě nudit nebudou," zve ke sledování přímého přenosu Ladislav Okleštěk.

Živý videopřenos ze studentské diskuze s hejtmanem sledujte ve středu 24. května od 10 hodin na facebookovém profilu Ladislava Oklešťka. Více informací o iniciativě Hejtuj hejtmana najdou zájemci na www.HejtujHejtmana.cz.    

Studenti budou hejtovat hejtmana v přímém přenosu
Studenti budou hejtovat hejtmana v přímém přenosu
Studenti budou hejtovat hejtmana v přímém přenosu
Studenti budou hejtovat hejtmana v přímém přenosu


Poslední změna 26. 05. 2017 07:59:34