Příjem žádostí o inovační voucher se blíží

06. 01. 2014

Olomoucký kraj s Řídícím orgánem ROP Střední Morava vyhlašuje dne 6. 1. 2014 Řízení k předkládání žádostí o inovační voucher. Žádosti o inovační voucher budou přijímány od 20. ledna 2014 do 31. ledna 2014. Žádost o inovační voucher je třeba odevzdat jak elektronicky (viz níže), tak i v tištěné formě na Úřad Regionální Rady ROP Střední Morava (Jeremenkova 40b, Olomouc).

O inovační voucher mohou žádat podnikatelské subjekty, které mají sídlo či provozovnu v Olomouckém kraji a mají tak možnost získat finanční příspěvek v hodnotě až 149. 999 Kč na prvotní spolupráci v oblasti inovací s vybranou vysokou školou. Tento finanční příspěvek budou moci použít na nákup služeb (např. testování a měření nového produktu; testování nového zařízení; analýza vhodnosti použití materiálu; design produktu; analýza trhu; marketingová strategie apod.) od vybrané vysokoškolské instituce. Inovační voucher je určen pro společnosti podnikající v průmyslu potravinářském, chemickém, strojírenském, v oblasti stavebnictví atd. (podrobněji na webu projektu - odkaz viz níže). Podpořeno bude prvních 45 žadatelů, kteří odevzdají kvalitně zpracovanou žádost.

O inovační voucher mohou zájemci žádat vyplněním elektronické žádosti přístupné na adrese http://ivouchery.rr-strednimorava.cz/. Nezbytnou součástí žádosti o inovační voucher je nabídka vysokoškolské instituce, se kterou má zájem podnikatelský subjekt spolupracovat.

Seznam vysokých škol zapojených do projektu, včetně kontaktů, je k dispozici na webu projektu www.olkraj.cz/inovace.

Bližší informace o projektu „Inovační vouchery v Olomouckém kraji - II. etapa“ a konzultace pro zájemce o inovační voucher poskytne projektová manažerka Ing. Hedvika Hubáčková - Tel.: 585 508 354; mobil: 725 788 290; e-mail: h.hubackova@kr-olomoucky.cz.


Poslední změna 03. 01. 2014 13:29:20