Oslava se blíží. Začal předprodej lístků

21. 08. 2018

Od pondělí 20. srpna si lidé mohou kupovat vstupenky na velký open air koncert, kterým si Olomoucký kraj připomene 100. výročí založení Československa. Košická státní filharmonie s hosty zahraje před krajským úřadem 1. září. Československá párty s Pokáčem, O5 & Radečkem a Katarínou Knechtovou se uskuteční o den dříve.

Košická státní filharmonie vystoupí v sobotu 1. září od půl osmé večer před sídlem krajského úřadu. Součástí slavnostního večera bude videoprojekce, která zprostředkuje důležité okamžiky z historie Československa a pak i průběh samotného koncertu,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Právě na vystoupení košické filharmonie si mohou zájemci pořizovat lístky v síti prodejen Ticketportal. K mání je zhruba čtyři sta vstupenek, jedna stojí stokorunu. Hudebním večerem provede diváky Tereza Kostková. Lidé se mohou těšit i na další atraktivní hosty, například na Miroslava Dvorského, Jaroslava Svěceného, Felixe Slováčka nebo Andreu Tögel Kalivodovou. Nad akcí převzal záštitu prezident republiky Miloš Zeman.

Hudební program zaměřený na mladší posluchače odstartuje v pátek 31. srpna v pět hodin odpoledne. Československá párty propukne mezi budovou hlavního nádraží a hotelem Clarion. Vstup je zdarma.

Bližší informace nabízí webové stránky www.oslavastatnosti-ok.cz.

Oslava se blíží. Začal předprodej lístků


Poslední změna 21. 08. 2018 12:49:17