Oceňte autory svých nejlepších prožitků. Na výběr je pětadvacet kandidátů

25. 07. 2018

Pětadvacet nominovaných se letos uchází o Ceny Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Patří mezi ně například zámek v Čechách pod Kosířem nebo Andělárium Rejchartice. Oproti loňskému ročníku si mohou lidé nově zvolit nejpodařenější gastro akci a nejlepší novinku.

Olomoucký kraj nabízí turistům celou řadu možností, jak strávit volný čas aktivně nebo odpočinkem. Za všemi těmito projekty stojí lidé, kteří s nadšením vymýšlí a tvoří nová lákadla. Právě je chceme ocenit,“ řekl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Hlasování o tom, kdo letos získá Cenu cestovního ruchu v některé z pěti kategorií, spustil Olomoucký kraj v těchto dnech. Na stránce www.cenykraje.cz mohou zájemci vybírat až do 20. srpna.  

Oslovili jsme turistická informační centra v kraji, která mají povědomí o zajímavých místech a akcích v jejich lokalitě. Společně jsme pak vytipovali nejvhodnější nominace,“ uvedl vedoucí krajského oddělení cestovního ruchu Radek Stojan.

Kromě vítězů jednotlivých kategorií ocení hejtman ještě osobnost, která se významným způsobem zasloužila o rozvoj cestovního ruchu v Olomouckém kraji.

Slavnostní vyhlášení výsledků prestižní ankety proběhne 6. září v Arcibiskupském paláci v Olomouci.

Lesní bar Horní Lipová - vítěz 1. ročníku Cen cestovního ruchu Olomouckého kraje


Poslední změna 25. 07. 2018 14:04:52