O pohár se s krajským výběrem poperou USA, Čína, Polsko a Srbsko

14. 06. 2018

Hned šest fotbalových mužstev se tento týden účastní mezinárodního mládežnického turnaje týmů z partnerských regionů Olomouckého kraje. První sportovci se do hanácké metropole začali sjíždět už v pondělí 11. června. Samotné fotbalové zápasy odstartují ve čtvrtek a velké finále je připraveno na neděli 17. června.

Do bojů o pohár se zapojí dvě domácí družstva, dále sportovci z provincie Fujian v Číně, Opolského vojvodství, Owensboro v USA a silný tým ze srbské Vojvodiny. „Pořadatelem turnaje je Olomoucký kraj. Zápasy se budou hrát systémem každý s každým ve dvou tříčlenných skupinách,“ přiblížil sestavení herního plánu náměstek hejtmana Olomouckého kraje František Jura.

Fanoušci mohou všechny zápasy sledovat na fotbalovém hřišti v olomouckém Řepčíně. První dva výkopy se odehrají ve čtvrtek v deset hodin dopoledne.

Pro sportovce je v rámci mezinárodního turnaje připraven zajímavý doprovodný program. „Jak hráči, tak i trenéři dostanou možnost poznat nejkrásnější místa v Olomouci i jejím okolí,“ dodal náměstek Jura.

O pohár se s krajským výběrem poperou USA, Čína a Srbsko
O pohár se s krajským výběrem poperou USA, Čína a Srbsko
O pohár se s krajským výběrem poperou USA, Čína a Srbsko


Poslední změna 15. 06. 2018 11:12:35