V Olomouci proběhne seminář o zaměstnanosti

20. 11. 2014

Podpořit zaměstnanost v Olomouckém kraji, představit možnosti jednotlivých institucí působících na trhu práce a úspěšné projekty v této oblasti, to jsou hlavní cíle tematického semináře, který pořádá Olomoucký kraj.

Půldenní seminář se koná v Olomouci v úterý 25. listopadu. Představí nástroje a opatření na podporu zaměstnanosti ze strany jednotlivých institucí, které na trhu práce působí. Druhá část semináře pak bude zaměřena na konkrétní projekty v oblasti zaměstnávání na lokální úrovni. Své aktivity tak představí obec, mikroregion, místní akční skupina, sociální firma nebo zástupce regionálního značení. Své aktivity v oblasti prostupného zaměstnávání představí také zástupci neziskových organizací z Rakouska.

Účastníci semináře budou mít možnost diskutovat své podněty a podnikatelské záměry přímo s odborníky na trh práce z celé řady institucí. Získají tak kontakty na poradenství v této oblasti. K bezplatné účasti na semináři se mohou zájemci hlásit prostřednictvím e-mailu zamestnanost@kr-olomoucky.cz.

Soubor typu .pdfPozvánka(330,9 kB)stáhnout


Poslední změna 20. 11. 2014 11:15:05