Seminář o zadávání veřejných zakázek pro šetrné budovy

20. 05. 2019

V úterý 11. června se v Olomouci uskuteční seminář k problematice veřejných zakázek pro řešení šetrných budov a kvalitního vnitřního prostředí. Akci připravila Česká rada pro šetrné budovy a seminář je určen zájemcům z řad odborné veřejnosti.

Zejména u rekonstrukcí budov je potřeba dbát na zajištění kvalitního vnitřního prostředí. Problémy s nedostatečným větráním, akustikou a osvětlením trápí mnoho budov, především škol. Jak takovou rekonstrukci správně připravit, vysoutěžit a financovat? Kdo vám poradí a provede přípravou a realizací? To vše se dozvíte právě na tomto semináři v rámci projektu Zdravá škola®

Na programu semináře bude mimo jiné představení projektu Zdravá škola®, financování úspor energie a šetrných projektů, příklady z praxe. Na seminář naváže diskuzní workshop na téma: „Co Vám brání a co by Vám pomohlo s udržitelnou energetikou na komunální úrovni?“ Cílem workshopu bude identifikovat hlavní bariéry realizace komplexních energetických a šetrných projektů; navrhnout změny, které by pomohly realizaci inovativních energetických projektů na komunální úrovni a vytipovat hlavní potřeby měst a obcí v udržitelné energetice.

Pokyny k přihlášení jsou uvedeny na tomto odkaze: Veřejné zakázky: Efektivní šetrné budovy a kvalitní vnitřní prostředí.


Poslední změna 20. 05. 2019 15:14:15