Nad Bouzovem se vznesou balony

22. 08. 2013

Hanácká kyselka uspořádá letos ve dnech 23. až 24. srpna v obci Bouzov již po třinácté akci Balony nad hradem. Na tradiční událost se sjede více než 20 posádek horkovzdušných balónů z tuzemska i Slovenska. Návštěvníci akce se mohou těšit na ranní a večerní hromadné starty, kdy po nebi budou brázdit majestátné vzdušné koráby a romantickou kulisu jim dotvoří pohádkový hrad Bouzov.

„Jako významný místní producent minerálních vod, se chce i naše společnost Hanácká kyselka podílet na dění v regionu, v kterém máme své kořeny. Cílem akce není jen podpora balonového létání, ale i turistického ruchu v Olomouckém kraji“, uvedl Josef Doležel ml., manažer marketingu a exportu Hanácké kyselky, který je i pilotem jednoho z balónů.

Pro návštěvníky je v podhradí připraven bohatý doprovodný program – hudební vystoupení Leony Machálkové, Jarka Filgase (Ex-Argema), dětský program, prezentace modelářů nebo výstava hasičské techniky. Velkou atrakcí bude i oblíbené „večerní balónové svícení“, které proběhne v sobotu kolem 21:30 hod. Vstup je zdarma. Malé i velké milovníky historie potěší i návštěva hradu Bouzov, který je jednou z největších atrakcí regionu.

Více na webu http://balonynadhradem.aspone.cz.

balony-nad-hradem.jpg


Poslední změna 22. 08. 2013 08:56:52